En annen ting som er bra med lån er å betale det ned. Mange tenker ofte på at det koster penger å ha et lån. Det stemmer. En måte å komme seg ut av et dårlig lån på er å betale ned lånet. En annen måte å komme seg ut av et dårlig lån på er å betale ned lånet til en slik sum at det ikke koster deg noe som helst til slutt. Du vet hvor mye du har lånet på, og du får refinansiert kan du rett og slett betale ned alt.

Kjøp av aksjer

Er du en mann eller en dame som helst skulle tatt noen store beslutninger og lagt litt ekstra inn på konto slik at du har til fremtiden. Kanskje du gjerne ville pensjonert deg i en alder av 50 år for å slappe av og nyte varmen i Syden eller i andre strøk som gir deg det du leter etter. Da kan det være smart å putte penger i aksjer. Du må bare passe på at du kan lære litt mer om aksjene og at du har nok penger til å tape eller la stå der om aksjene ikke går så bra.

Kjøp av bruksgjenstander

Når du har et forbrukslån kan du bruke dette lånet på akkurat det du vi. Du kan med andre ord bruke pengene på forbruk om det skulle være så om å gjøre. Det hjelper ikke om du ikke har penger. Da får du ikke kjøpt noe som helst. Har du penger så kan du kjøpe deg ting du liker og ting du har brukt for. Hva du trenger er det kun du som vet, så lag en liste.