Tjen penger
Det finnes utrolig mange forskjellige spennende prosjekter der ute i den store verden. Du kan starte så mange forskjellige ting for å tjene penger. Noen av prosjektene vil nok kanskje ikke tjene noen penger, mens andre kan tjene ganske mye penger. Det som er vanskelig er å vite hva som vil tjene mye penger og hva som ikke vil tjene noe som helst. Noe av det verste folk gjør er å investere i noe som ikke tjener penger og enda verre, noe som taper penger. Er du en type som ikke klarer å få lønnsomhet ut av det du gjør kan det være smart å finne noe som allerede funker.

Bitcoin og bruk
Bitcoin er et prosjekt som det finnes mye penger å tjene på. Du kan være med på deler av prosjektet som gir deg penger hvis du bruker tid og krefter på det, eller du kan være med på andre deler av prosjektet som gir deg en fortjeneste om du bare bruker litt mer strategi og annet for å vite om du kommer med der det trengs.

Bitcoin er en spennende valuta fordi den kan brukes til å investere med og den kan brukes til å brukes. Det kan høres litt rart ut å si at en valuta kan brukes til å brukes, men det som menes her er at du som har kjøpt valutaen kan bruke den til å kjøpe bitcoin. Det vanlige med valuta er å bruke den til å kjøpe deg noe, men ser vi på kryptovaluta er det mange av dem som ikke kan brukes til noe som helst. Det fordi at det finnes så veldig mange kryptovalutaer og når det finnes over tusen stykker så er det ganske opplagt at folk ikke gidder å akseptere alle disse. Ser du rundt deg og finner en kaffebutikk så vil det være rart om personen der skulle gidde å si ja til å ta imot 100 forskjellige valutaer og samtidig veksle disse inn til forskjellige andre valutaer.

Utfordringer med utvinning
Som referert til tidligere kan man bruke ting og krefter på å tjene penger på Bitcoin. Tenk deg at Bitcoin er et sted hvor det foregår millioner av transaksjoner hele tiden. Det vil si at det er mange datamaskiner som konstant jobber med en overføring. Alt det som skjer krever at det også er mye koordinering. I en vanlig bank skjer all denne koordineringen av banken og alle som bruker banker får denne hjelpen. Bitcoin og andre har samme problemet med at alle vil gjøre så mye samtidig. Bitcoin har løst dette ved at de maskinene som vinner i et skapt lotteri får lov til å oppdatere sin transaksjon på blokkjeden først. Datamaskinene står i kø etter hvordan de gjetter på tall. Disse gjettingene og oppdatering av blokkjeden gir eieren av datamaskinen en Bitcoin. På denne måten kommer nye Bitcoin inn i systemet.